onsdag 30. september 2009

Butikken


Her er bilete fra butikken min!
Masse fint og nytt i hyllene!

9 kommentarer:

Små hjertedømmer ♥ sa...

For en nydelig butikk!! Kommer nok snart på besøk.

elle sa...

Kjærlighet ved første klikk! Åhh, for en nydelig butikk du har. Synd jeg bor så langt unna... Du har virkelig sansen for estetikk og sammensetning. Kommer du til å ha nettbutikk?

Fru Fjeldhammer sa...

Nydelig butikk du har....
dessverre bor jeg langt unna!!

klem

Anne sa...

Hei hei!
Eg elskar butikken din, og har planar om å kjøpe ting frå han til ein give away som føregår på bloggen min:) Lenge sidan eg har vore innom no, men skal kjøpe bloggpremiar hos dykk på onsdag:) Eg er stolt av å kome frå Stord som har Noregs finaste interiørbutikkar!
Ha ein flott kveld:)

Anonym sa...

Hei!Var så heldig å få ein rask tur innom butikken på fredag - nydelig og estetisk inspirerande butikk.Lykke til!Gode helsingar frå Marit S :)

Bolettes hus sa...

Hei!!
For en nydelig butikk du har! Skulle gjerne vært der en tur! Rett i min stil!!!! Ellers var bloggen din utrolig innbydende! Legger deg til blogg-lista mi. Kommer til å titte innom ofte:-)

Marte sa...

Den butikken ser ut som en drømme butikk!
fader meg så delikat! Har lyst å ta en tur!
Men litt i lengste laget...
Ha en herlig høst!

Ps! Legger deg til på rollen min, for dette inspirerer
meg veldig:))

Mari sa...

Kjempe fine bilder, det er virkelig ein flott butikk du har! Og heldige meg, for eg bur ikkje så langt vekke så eg kjem på besøk ganske snart:)

mali-mo sa...

For en flott butikk! Fant deg via Bodil...og siden jeg er regelmessig på besøk på Fitjar hos familie, så skal jeg jammen meg svinge en tur bort til deg neste gang (hvis lommeboken er med på notene da). Ser ut som om det er masse fristelser her!